ÚJ! STRATOS
autófólia sorozat

Az Elit Kategória

Kizárólag LLumar SelectPro szakműhelyekben érhető el, ahol ügyfeleink komfortos körülmények között várhatják meg autójuk fóliázását.

A Stratos sorozat kerámia alapú fóliái a tökéletes komfortérzet és egyben a vakító fény csökkentésére lettek kifejlesztve. A legújabb autófólia technológia különleges infravörös elnyelő képességének köszönhetően akár 97% SIRR* értékkel rendelkezik a kellemesebb utazás és a kiemelkedő vezetési élmény kölcsönzésének érdekében. A káros UV sugarakat közel teljes egészében kiszűri, ezzel 99% védelmet biztosítva az autó belsejének és az utazóknak is.

Az egyedülálló, és egyben legújabb fémmentes Hybrid-Matrix nano kerámia technológiájú fólia számos rétegből épül fel, mely nanoszkópikus részecskék millióit tartalmazza a magasabb infravörös sugárzás elnyelés biztosítása érdekében. Az innovatív rétegek a hőt elnyelik és az üvegen keresztűl a külső tér felé adják le, ezzel biztosítva a maximális hőkintartást. Mivel a Stratos fóliák fémmentesek, így nem okoznak interferenciát sem és az elektromos eszközök mint például a mobiltelefonok, tabletek, GPS, kulcsmentes nyitás és egyéb készülékek működése is probléma mentesen biztosított.

* SIRR (Selective Infrared Rejection) = Szelektív Infravörös Visszaverés - azon szoláris infravörös sugárzás mérőszáma, mely nem kerül direkt áteresztésre az üvegen. Az adatok az NFRC (National Fenestration Rating Council) iránymutatása szerint mért és kalkulált értékek, 6mm-es üvegen.