A fóliaipar vezető márkája

Manapság a síküveg-fóliák kiemelkedő esztétikai értéket kölcsönöznek az épületnek, mindemellett növelik a belső komfortérzést és csökkentik a költségeket.

Az ablakokon beáramló hőség ellensúlyozása érdekében jelentős mennyiségű energiát fogyasztunk naponta! Ez az energiapazarlás ellen a LLumar síküveg-fóliák igen effektív és gazdaságos megoldást kínálnak az üvegre beépítés előtti, vagy akár utólagosan felszerelés esetén is.

Köztudott, hogy a nagy üvegfelületek felhasználása nem energiatakarékos megoldás, ezért is van az, hogy az építészek és a designerek az üveg nagy mértékű alkalmazását csak jelentős árnyékoló eszközök egyesítésével veszik be terveikbe. A dupla vagy tripla üvegszerkezetek segítenek, de nem olyan hatásosak, mint a síküveg-fólia, aminek a beszerelési költsége lényegesen alacsonyabb.

A redőnyök szépek, de sajnos besötétítik a helyiséget. A rolók elfedik az ablakot, továbbá a külvilág szépségét is eltakarják. A függönyök növelik a belső esztétikát, de sajnos behúzott állapotban sem segítenek az energia költségek csökkentésében. A síküveg-fóliák védelmet nyújtanak a nap ellen, továbbá megtartják az ablakon át a külvilág láthatóságát.

10 indok, hogy miért válasszák a LLumar fóliákat

Az Eastman Chemical Company (korábban Eastman Kodak - a LLUMAR fóliák gyártója) a Világon egyedül rendelkezik olyan előállító üzemmel, mely házon belül tartalmazza a fólia gyártásához szükséges összes fázist, ezáltal biztosítva a legmagasabb színtű minőségellenőrzést és a leggyorsabb rendelkezésre állást.

Az Eastman rendelkezik a Világ legnagyobb gyártó üzemével (USA) több mint 60.000 négyzetméternyi területen, mely legnagyobb része teljesen hermetikus körülmények között üzemel, ISO 9001 minősített.

Az egyetlen fólia előállító cég, mely az USA-ban lévő üzemein kívül Európában is üzemeltet kutató - fejlesztő és gyártó részlegeket is. Tudását, anyagi lehetőségét egyetlen termékcsoport fejlesztésére összpontosítva mindig a legkiválóbbat alkotja.

Az egyetlen előállító, akinek mind a síküveg, mind az autó üveg termékeiben Ultraviola elnyelő réteg található (szemben azokkal a termékekkel, melyeknek csak a ragasztó rétegükben van UV elnyelő).

Karcmentesített réteggel ellátott fóliák, melyek független tesztek által igazoltan ellenállóbbak a sérülésekkel szemben.

A CDF ragasztóval ellátott fóliák 20 évnyi folyamatos használata alatt nem történt meghibásodás.

A legszélesebb körű típus és méret választék. Közép-Kelet Európa legnagyobb vámraktár készlete (Budapest) biztosítja a zavartalan ellátást.

A fólia ipar legmegbízhatóbb és legátfogóbb garancia feltételei. Anyagaink minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)

Az Eastman rendelkezik a legkomolyabb technikai háttérrel és felhasználási szaktanácsadással. Technikai ismertetők, Internetes szakmai oldal, gyakorlati oktatások, tréning szemináriumok biztosítják a forgalmazók legmagasabb színtű elméleti és szakmai hátterét.

Dél-kelet európai eladói és marketing csapatunk 1992 óta, kimagasló szakmai ismerettel és gyakorlattal, piacvezetőként áll rendelkezésre minden érdeklődő részére.

 

Technológia - Mi is az az ablakfólia?

Egy magas teljesítménnyel bíró poliészter anyag, ami közvetlenül az üvegre kerül felszerelésre. A LLumar síküveg-fóliák különböző fémszórt, alumíniumszórt, UV kezelt és kémiailag színezett poliészter rétegek különleges ragasztóval összelaminált kombinációja, ellenálló karcmentes réteggel ellátva, amely bármilyen üvegfelületen betörés-, hő-, betekintés-, UV- és fényvédelmet nyújt.

Síküveg-fóliáink léteznek víztiszta, színezett, reflektív és nem reflektív verziókban vagy akár mintázott változatokban design célokra, belső és különleges esetekben külső felhasználásra egyaránt. A mikro-vékony ablakfólia bármely üvegfelületen történő alkalmazásával számtalan probléma kiküszöbölhető.

A választott anyag függvényében a LLumar síküveg-fóliák 12%-tól 93%-ig szűrik ki a beérkező fényt, akár 79%-ban visszaverik a napenergiát, továbbá akár 99,9%-os UV védelmet biztosítanak a berendezési tárgyak megóvásának érdekében.

 

Autóüveg fóliázás
műbizonylattal.

Válassza a minőséget! Sötétítő és speciális hővédő autófóliák a LLumar-tól!

További részletek
 

Karosszériavédő
autófólia

Ismerje meg a világ legjobb minőségű karosszériavédő fóliáját. Válasszon a LLumar prémium védőáfóliái közül!

További részletek
 

Épület
ablakfóliázás

Hővédő ablakfóliák tükröző és nem tükröző változatban, biztonsági üvegfóliák, dekorhatású mintás ablakfóliák, speciális UV védő fóliák...

További részletek