UV Shield

"A bőrrák elleni védekezés nem gyerekjáték"

A családi kirándulások igen veszélyesek lehetnek 99,9%-os UV védelem nélkül. A hagyományos elővigyázatosság mellett megóvhatja önmagát és családját azoktól a veszélyektől, amelyet a túlzott napsütés okoz.

Az orvosok is felhívják figyelmünket arra a tényre, hogy a napról érkező ultraviola sugarak váratlanul – az ózonréteg szűrő hatásának csökkenése révén –olyan megbetegedéseket okoznak, mint például a bőrrák, a bőr idő előtti öregedése vagy egyéb olyan jellegű tünetet, mely csak az ember idős korára fejlődik ki. Az tény, hogy a különböző fajta rákos megbetegedések közül a bőrrák az, amely a leggyakoribb és a leggyorsabb ütemben növekszik az eseteinek száma.

Engedjük be a napfényt. Tartsuk kint az ártalmas sugárzás 99,9%-át.

Bár a hagyományos autóüvegek is biztosítanak bizonyos fokú védelmet, ez kifejezetten a bőr barnulásáért felelős UVB sugarak kiszűrésére terjed ki, azonban a mélyre hatoló UVA sugarakat nem képesek hatástalanítani. Az egyéb típusú fóliák használata is alkalmas ezen szerep betöltésére, de azok számára, akik szinte láthatatlan módon kívánnak maximális UV védelmet elérni, az UVShield a megfelelő választás.

Mostantól a gyerekektől a felnőttekig mindenki élvezheti a legmagasabb fokú védelmet a nap káros hatásaival szemben: a Llumar UVShield fólia a legtökéletesebb, autóra használható termék a piacon.

Példátlan 99,9%-os UV védelem

Az UV Shield egy hatalmas előrelépés a nap elleni védekezésben és a fólia ipar területén. E termék könnyed, vékony mivolta miatt szinte láthatatlan, mégis teljes mértékben állítható, hogy a legjobb hatásfokkal bíró fólia, ami csak létezik. Ezzel a termékkel megóvhatja utasait és önmagát a nap káros sugarainak 99,9%-val szemben.

A LLumar UVShield szinte minden káros sugárzást kiszűr…mely fő okozója például a bőrráknak és egyéb idős kori betegségeknek.

Gyakorlatilag láthatatlan

Azáltal, hogy a fólia majdnem teljesen láthatatlan, kitűnő átláthatóságot biztosít mind éjjel, mind nappal. Továbbá magas fokú átláthatósága miatt az UVShield megfelel az autófóliázásra vonatkozó előírásoknak is.

A LLumar UVShield eladásából származó bevételek egy része alapítványok számára kerül felajánlásra a bőrrák további kutatásának elősegítése érdekében.

Biztonsági szempontok

Az UVShield nagyban hozzájárul az ön és utasai biztonságához közvetett módon is, mint például meggátolja a biztonsági övek és gyermeküléseket csatoló szíjak a nap káros hatására visszavezethető tönkremenetelét. Ezen kívül, a nap káros hatásai elleni védelem biztosítása mellett az UVShield segít egyben tartani a szilánkosra tört ablakot, így megoldást kínálva a lerepülő szilánkok által okozott sérülések ellen.

Biztosítson a családja számára menedéket a nap káros hatásai ellen…továbbá növelje az ebből adódó komfort és biztonságérzetet. Biztosítsa számukra a LLumar UVShieldet.

A LÉTEZŐ EGYETLEN 99,9% UV VÉDELMET BIZTOSÍTÓ TERMÉK: LLumar-UV Shield

Kérdések és Válaszok

1. Miért is lehet valakinek szüksége erre a termékre?
Az autók üvegei (a szélvédőt kivéve) csak az UVB ellen nyújtanak védelmet. Az kimutatott tény, hogy az igazán káros hatások az UVA sugaraknak köszönhetőek, de az UVShield ezek ellen is 99,9%-os védelmet biztosít.

2. Miért szeretne valaki UVShieldet az autójára és nem hagyományos fóliát?
Sokan egyáltalán nincsenek megbarátkozva a fóliázással. Ők szinte láthatatlan védelmet kívánnak. Az UVShield 78% látható fényáteresztési értékkel bír, ezáltal szinte teljes mértékben átláthatóak maradnak az üvegei. Mindezen túl ez a színárnyalat megfelel a törvényi előírásoknak.

3. Miért fontos az, hogy a fólia 99,9%-os és ne csak 99%-os védelmet biztosítson?
Ha valaki bármennyire is érzékeny a napra, a legmagasabb fokú védelmet igényli. Az UVShield 99,9%-os UV védő képessége egy szélesebb hullámhossztartományt fed le, mint más filmek.

4. Ugyanolyan hővédő képességgel rendelkezik az UVShield mint más, sötétebb típusok?
Nem, mivel a magas fényáteresztő képesség természetes velejárója az alacsonyabb fokú hő illetve vakítás védelem.

5. Mennyi az élettartama?
Az UVShield öt éves garancia intervallumot élvez a gépkocsi eredeti tulajdonosa esetén leválás, hólyagosodás és szétválás ellen. A környezeti viszonyok függvényében a film UV elnyelő képessége csekély mértékben változhat az élettartama alatt. Azon személyek számára, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy UV érzékenységük van, érdemes 3 évente ellenőriztetni a fólia paramétereit. A garancia természetesen nem terjed ki a fólia cseréjére, ami az UV elnyelő képességének változása miatt esedékes.

6. Van-e az UVShieldhez hasonló termék a piacon?
Nincs, az UVShield egyedi! A CPFilms, az általa levédett termék egyedüli előállítója. Más nem képes ilyen rendkívüli paraméterekkel rendelkező terméket gyártani.

7. Megvédi az autó belsejét a kifakulástól?
Teljes mértékben semmilyen fólia nem képes meggátolni a fakulást. A fakulás egy kémiai folyamat, a hő, a fény és az UV kombinációjának hatása. Ennek ellenére az UVShield az autó belsejének élettartamát jelentősen megnöveli.

8. Miért kerül többe az UVShield a többi fóliánál?
Mivel igen nehéz ilyen magas színtű UV védelmet előállítani magas fényáteresztő képesség és jó optikai tisztaság mellett.

9. Lehetnek orvosi panaszaim a termékkel szemben?
Nem. Ez azzal indokolható, hogy a bőrrák és egyéb rákos megbetegedések kialakulásában sok egyéb tényező is szerepet játszik. A fólia UV elleni védelme megbízható és jól alkalmazható.